Ahad, 13 Januari 2013

Gempar : Ostajah @abby_abadi112 menyamar Polis, #KL112


Menyamar Polis... Semalam berlansung Himpuanan shamsidar yang di gelar KL112. Apa yang mengejutkan sebuah laman blog JUDGE MPP telah membongkar kes seorang selebriti PAS menyamar sebagai penjawat Awam menghasut masyarat.


SAH!!! Memang confirm janda gersang ni dah meroyan tahap melampau beb.. Gambar diatas ni gua ambik dari laman Twitter Ebbi..

 Korang tengok sendiri.., demi memuaskan nafsu politik dia bersama Pas.., Ebbi sanggup menyamar kononnya Polis pun sokong Perhimpunan monyet di Stadium Merdeka tu..

Apa yang gua tahu, menyalahgunakan uniform Polis macam yang Ebbi buat ni memang boleh dikenakan tindakan..

So, gua harap pihak terbabit dapat berbuat sesuatu pasal kes ni..

Harap Hisham jangan setakat bagi amaran je yee.. Rakyat dah muak la bro..

3 ulasan:

  1. Menteri KDN tadak teloq.. Menteri amaran.. Jadi la tokong.. harap tangan saja banyak, apa pun tak bulehhh buat.. Bagi muka sangat. Mmg dah muak pun..

    BalasPadam
  2. sempena maharajalawak, apa salahnya buat lawak antarabangsa.

    BalasPadam
  3. MENTERI DALAM NEGERI JANGAN DIAM BUATLAH SESUATU

    BalasPadam

Jihad Ekonomi

Jihad Ekonomi
Klik ke FB Jihad Ekonomi

www.Facebook.com/bnselamatkankedah

www.Facebook.com/bnselamatkankedah
SELAMATKAN NEGERI KEDAH [klik Gambar di atas]

http://www.darulamanfm.com/

Berita Pilihan Orang Kedah