Isnin, 25 Februari 2013

Tragedi hangat di "Tupah" yang tiada kesudahan. #TukarKedah @BeritaHarian


Hangat memang hangat... Siapa yang orang yang tak kenal atau tak penah pi Pusat Perkelahan Tupah, Memang Pusat perangin amat popular dari segi hat baik dan yang buruk. Tempat ini dulu pernah mencetus konterversi kat youtube. (aku tak tau kesahihlan atau ketulenan cerita itu).  benda lama wat apa nak ungkit balik kan....

Kat aku nak cerita sikit keadaan terkini kawasan peranginan tu... Rasa tak perlulah aku taip-taip panjang pasal pusat peranginan tu...korang baca apa yang aku "printscreen" laman Web Rasmi Derah Kula Muda
laman tersebut mungkin lama juga tak di Update. Baru-baru admin laman blog Pisau kedah telah melaporkan keadaan serta aktiviti terkini yang berlaku di Pusata peranginan tersebut.




Lihatlah keadaan air sungai yang bertukar menjadi seperti air karat dan dasarnya di penuhi tanah merah batu-batu sungai yang dahulunya bersih, kini bertukar menjadi batu karat akibat aktiviti pengambilan bijih besi.Baca pendedahan seterusnya DI SINI 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Jihad Ekonomi

Jihad Ekonomi
Klik ke FB Jihad Ekonomi

www.Facebook.com/bnselamatkankedah

www.Facebook.com/bnselamatkankedah
SELAMATKAN NEGERI KEDAH [klik Gambar di atas]

http://www.darulamanfm.com/

Berita Pilihan Orang Kedah