Jumaat, 12 April 2013

Panas #PRU13 !!! : Tuan Guru Dato Dr Haron Din mengisyiharkan keluar Parti ? #TolakPR #ManifestoBukanJanji #GE13Pengumuman Tergempar : "Tuan Guru Dato Dr Haron Din mengisyihar untuk keluar dari Pas berkuatkuasa hari ini. Menurutnya perjuangan Pas sudah jauh menyimpang, tidak releven serta melanggar etika dan tata sulila Islam. Sehubungan dengan itu Markas Pas seluruh Negara akan dibukarkan.

Tuan Guru Dr Harun Din juga menyeru agar semua penyokong PAS agar kembali pada Islam dan menyokong kerajaan di bawah Pimpinan YAB Perdana Menteri"

Nota : Perjuangan untuk wujudkan FIKRAH ISLAMIYAH hendaklah dari luar tong sampah. PAS ibarat tong sampah dipenuhi najis. Perjuangan Dr Haron Din sewajarnya dari dalam Kerajaan. Kembalilah sebelum terlewat!

Begitulah sumber yang diperolehi oleh AKjr... Mungkin ada kebenarannya, apabila SU Agong PAS sendiri sudah membelakangkan Islam dan menjadi duri dalam daging kepada PAS. PAS hari ini bukan macam Pas dulu, ia telah terpesong dek kerana berkawan dengan DAP dan PKR.

sumber : KC

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Jihad Ekonomi

Jihad Ekonomi
Klik ke FB Jihad Ekonomi

www.Facebook.com/bnselamatkankedah

www.Facebook.com/bnselamatkankedah
SELAMATKAN NEGERI KEDAH [klik Gambar di atas]

http://www.darulamanfm.com/

Berita Pilihan Orang Kedah