Rabu, 6 Mac 2013

Hebat PAS Baling !!! Tawan 3 DUN serentak. #TukarKedah



Persoalan pokok ???? apa rasionalnya Bilik Gerakan Pemuda PAS di Kupang menggunakan logo 'Jata Negara' milik kerajaan persekutuan.

Adoi... Malas aku nak ulas panjang-panjang pasal benda ni..just nak 'post' gambar ni dulu. Aku nak korang cuba fikir-fikirkan...

Orait lah... PAS di Baling boleh tolong jawab....



Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

4 ulasan:

  1. Aku tengok Bendera PAS dah semakin Besar.Lepas nie depa akan buat lagi besaq macam Bendera Chinggei yang orang cina dok main tu. Hebat..PARTI BENDERA DAN BANNER!!! Lain-lain kemakmuran Habuk pun tiada. HUDUD lagi tak nampak muka. Maksiat lain , kita faham-faham aja.

    BalasPadam
  2. Malam ni depa buat ceramah plak kat kg carok semeliang, weng.... perkarangan rumah bekas calon dun bayu... x silap ambik calon tahun 2004. erm... alamat malam ni x payah bw lampu la.... terang benderang dgn bulan mengambang...

    BalasPadam
  3. pas kedah kan tengah caca marba... jadi ada pas bahagian kedah yang declare sokong kerajaan persekutuan (BN).. cth pas bahagian baling

    BalasPadam
  4. tunggu PRU13.... dpt 4-0....di Baling... Alhamdulillah la... harap menang majoriti yg bnyk. Jom kita balun kerajaan KEDAH sekarang. sekadar gah pada nama dan bangga hasil balak buat apa.... merosak masa depan anak bangsa je....

    AYUH BANGUNLAH.....TUNAIKAN HAK KITA di PRU 13 nanti..

    BalasPadam

Jihad Ekonomi

Jihad Ekonomi
Klik ke FB Jihad Ekonomi

www.Facebook.com/bnselamatkankedah

www.Facebook.com/bnselamatkankedah
SELAMATKAN NEGERI KEDAH [klik Gambar di atas]

http://www.darulamanfm.com/

Berita Pilihan Orang Kedah