Wednesday 11 June 2014

MENGGANAS ! @abby_abadi112 KENA FITNAH DERA SUAMI GUNA KUASA "CAKAR HARIMAU" @MyMeleTOP @zuanazmiHanya Allah S.W.T yang maha mengetahui.. Semoga kita ambil pengajaran dari kes mcm ni. Kisah abby sebagai seorang ikon PAS yang mempunyai pewatakan yang lembut dan tegas dengan prinsip sering menjadi selebriti undangan ke Program PAS dan NGO. Abby menganggap PAS merupakan sebuah pertubuhan dan tiket ke yang mempu merubah dan membawanya "kesyurga".Noor Farhan mendedahkan Abby Abadi buat pertama kali mencederakan dirinya sekitar Januari tahun ini apabila mengetahui (ketika itu) suaminya ada memberitahu rakan yang mereka sudah tiada hubungan.

Abby Abadi khabarnya sekali lagi bertindak agresif mencakar muka & lengan kirinya pada 17 Mei lalu selepas dia enggan berbincang mengenai kes perceraian mereka yang dilafazkan menerusi khidmat pesanan ringkas (SMS) yang sedang berjalan di mahkamah.
“Kecederaan fizikal dan emosi menjadi antara sebab utama mengapa saya menceraikan dia (Abby) dan sudah tawar hati untuk meneruskan perkahwinan ini yang memberi tekanan kepada saya sepanjang beberapa bulan ini,“ ujar Noor Farhan yang ditemui.
Sering Bergaduh Kerana Tiada Wang, Beri Tekanan

Screen Shot 2014-06-11 at 2.30.34 PM

Noor Farhan juga mendedahkan yang mereka sering bertengkar ketika Abby tidak mempunyai wang & ekoran itu juga sering memberikan tekanan kepada lelaki itu sehingga beliau mengambil keputusan untuk tidak pulang ke rumah.
“Setiap kali tidak mempunyai wang dia akan menyerang & mendesak saya sehingga pergaduhan akan tercetus di antara kami malah dia sering mengatakan saya tidak mendatangkan apa-apa faedah kepadanya”
“Saya tidak pulang ke rumah kerana ingin ruang untuk memperbetulkan keadaan tetapi sikapnya yang sering memaksa dan mendesak membuatkan saya tertekan,” tambahnya lagi.
“Cukuplah… Saya tidak akan rujuk kembali dengan dia kerana dia telah mencederakan saya dan perasaan sayang sudah tidak ada dalam diri saya,“ jelasnya. 
SUMBER : 
http://www.rotikaya.com/bekas-suami-abby-abadi-saya-didera-secara-fizikal-mental/

No comments:

Post a Comment