Wednesday 28 March 2012

PEREBUTAN CALON KUPANG…PAS GARU KEPALA.

PEREBUTAN CALON KUPANG…PAS GARU KEPALA.

Antara dua darjat……… calon PARASIT ciptaan Anuar Irahim melaui IR Pharorazi…. Siapa pilihan orang kupang…… sekarang ni PAS kupang dah jadi 3 puak…
Geng Cikgu Johari YANG MENYOKONG KEPIMPINAN MB KEDAH, Geng Ustaz Taib YANG MENYOKONG IRPHARORAZI, 

USTAZ ABDULLAH BIN ISAbakal Calon ADUN Kupang. (PAS)

Ustaz Abdullah Isa merupakan orang seorang yang tegas dan pendidikan agama. Beliau adalah orang kuat cikgu jo...tapi sejak kebelakangan ini beliau seolah dipinggirkan dan kurang terlibat dalam aktiviti yang dianjuran oleh cikgu JO atau pun PAS Kupang. 

beliau banyak berjasa dengan YB Kupang. orang kanan yang paling setia...tetapi telah di matikan "kareir" politik ustaz helmi...Ustaz Hilmi Bin Abd. Wahab.
TENAGA PENGAJAR SMB Baling.
Ustaz Hilmi antara calon pilihan cikgu JO (YB KUPANG)...Beliau adalah tulang belakang dan pembantu paling setia dengan YB Kupang. Kesetiaan beliau ini dapat dilihat apa sering mewakili YB Jo dalam program PAS Kupang. 

Kebanyakan ORANG LAMA dengan team cikgu jo sering "berasa hati" seolah-olah dipinggirkan ataupun "telent" mereka di "chek mate" oleh Ustaz helimi.

4 comments:

 1. Azeez Rahim check mate Azmi Che Husin yg ada ijazah berjela dr UKM

  ReplyDelete
 2. Pas mendenya di baling....dok canang sana sini perjuangan islam..tp dlm kelambu bergaduh....berapa byk dato taib perabih duit kat baling tp last2 johari gak yg naik....sumpah aku x mau sokong pas!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Orang2 PAS BAHLOL, BADIOL, BADIGOLLLLLLL

   Delete
 3. Helmy Wahab tu hisap rokok pun dok pau orang merata

  ReplyDelete