Thursday 31 May 2012

PANASS dari MTK !!! RAHSIA MB KEDAH YANG RAKYAT KEDAH SENDIRI TIDAK TAU? #savekedah
TENDER-TENDER BALAK DI KEDAH KINI MILIK SYARIKAT SINGAPORE

Seorang wakil Singapore Ambassador telah datang ke Alor Setar berjumpa dengan Menteri Besar Kedah. Boleh anda teka apa yang mereka bincangkan? Apakah pesanan yang disampaikan kepada Menteri Besar Kedah? Adakah pesanan itu ialah tentang pembinaan shopping kompleks dengan meruntuhkan Madrasah di Kedah tu. Dan juga pesanan itu tentang Tender Pembalakan yang diberikan kepada syarikat Singapore yang juga mendapat tender pembalakan di Kelantan.


SYARIKAT SINGAPORE JUGA MEMBINA SHOPPING KOMPLEKS DI ATAS TANAH MADRASAH

Dua perkara ini rakyat Kedah tidak tahu. Rakyat Kedah tidak tahu Wakil Singapore ini telah berjumpa MB Kedah dan mendesak MB Kedah tentang dua perkara ini selain perkara-perkara lain. Anda tak percaya, sila tanya Pejabat Menteri Besar Kedah atau terus saja tanya MB Kedah? Kalau dia Islam tulen dia tak akan tipu punya...

Selepas bertemu MB Kedah, wakil Singapore ini telah pergi ke Perlis, tetapi tidak pula berjumpa MB Perlis! Kerana tiada deal bisnes yang boleh dibuat. Dia hanya jumpa beberapa orang pemimpin Pas Perlis sahaja, kemudian terus balik ke airport menuju Singapore.
sumber

No comments:

Post a Comment