Thursday 16 January 2014

CINA DAP BANGSAT !! Mulut @NajibRazak KENA SUMBAT DENGAN #KANGKUNG .Cerita paling ngeri ini KK, "Copy" bulat dari blog Cucu Tok selampit Tiada apa lagi yang harus di luahkan melihatkan aksi paling Biadap dengan kelalu "si mata sepek" ini..... 

Ini sudah tahap kurang ajar, biadap dan keterlaluan. Cina-cina DAP bangsat sudah mula mencabar sensitiviti orang-orang Melayu. Kita boleh berjenaka ringan dengan sinikal kangkung sejak dua hari lepas. Namun apabila cina-cina DAP haram jadah membuat karikatur muka Perdana Menteri Malaysia dan menyumbat kangkung ke dalam mulut karikatur berkenaan, ini sudah melampau dan biadap. Lebih kurang ajar, berita ini mendapat publisiti meluas daripada Malaysiakini versi English.


Kejadian ini dirakamkan di Pusat Khidmat DAP Machang Bubuk petang tadi. Apa haram jadah binatang Cina DAP ini mahu? Apakah mereka mahu mencabar orang-orang Melayu Islam dengan menghina dan memijak maruah pemimpin Melayu? Apakah perlakuan yang serupa mereka lakukan kepada bapa, datuk atau saudara mara mereka? Cina DAP sudah keterlaluan dan perlu diajar. 
No comments:

Post a Comment