Saturday 18 January 2014

Panas !! Farid Kamil "KANTOI" Sertai UTK @PDRMsia . #maharajalawakmegaFarid Kamil Zahari, 33 tahun, sanggup menyertai latihan Unit Tindakan Khas, UTK, bertujuan mencergaskan badan.

http://www.mazidulakmal.com

"Saya sudah seminggu MENYERTAI sesi latihan pengambilan anggota baru UTK di Maktab Teknik PDRM di Muar, Johor. Sesi latihan itu disertai hampir 20 pelatih termasuk saya," kata Farid dipetik daripada laporan Utusan Malaysia.

Barangkali kini Pasukan Polis Diraja Malaysia, PDRM telah mengambil pendekatan baharu, mendedahkan latihan taktikal UTK kepada orang awam. Setahu saya, Farid tidak pernah menjadi anggota atau pegawai PDRM.

Maklumat terbongkar !!


PDRM Nafi !!!!!


Latihan UTK setakat ini dikendalikan di Ulu Kinta, Perak dan Bukit Aman, Kuala Lumpur sahaja. Pelatih tidak dibenarkan membawa sebarang alat komunikasi kerana modul latihan diklasifikasikan, SULIT.

Maklumat terkini diperolehi, Farid menjalani latihan ALA UTK untuk program High Profile Policing. Jika benar, tajuk akhbar terbabit agak megelirukan.  Kisah ini dibongkar oleh Wartawan Mazidul Akaml Sidik 
Baca Disini : FARID KAMIL MENJALANI LATIHAN UTK? DI MANA?


No comments:

Post a Comment