Wednesday 22 January 2014

Tragedi !! "Sunday Morning" lengkapkan filem terbaru @anwaribrahim . Arahan @shamsuliskandar ?
Kisah suka duka..pahit manis asam garam dalam perhubungan jarak jauh... hahaha... Kisah bermula begini ...

Sebelum ini seluruh pemimpin dan ahli PKR malu apabila ketua mereka Anwar Ibrahim pada Ahad mendakwa beliau dihalang memasuki Jepun oleh pihak imigresen negara itu setelah tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Narita pada jam 6.45 pagi.

Apabila "jejak kasih" tidak mendapat restu.. maka bermulah babak-babak serta adegan "ketidak puasan hati.. fitnah memfinah.... adegan kedua baca kat bawah ni:-
Demonstrasi itu diketuai oleh Ketua AMK Shamsul Iskandar Mohd Akin yang juga Ahli Parlimen Bukit Katil Melaka. Dengan memegang kertas yang berlogo bendera Jepun sambil berteriak keadilan untuk Anwar Ibrahim diseberang jalan hadapan kedutaan Jepun.
Lihat video :Video : Aksi memalukan penyokong pakatan pembangkang.


Si penjilat tegar nak menafikan pula... memang bangan si penjilat "pungung" al juburi.. agak la we....Sejumlah 12 orang yang dianggap sebagai 'perkakas' Anwar Ibrahim telah membuat demo ala-ala flash mob dihadapan kedutaan Jepun di No.11 Persiaran Stonor, Off Jalan Tun Razak, 50450 Kuala Lumpur, Malaysia.

gambar di tempat kejadian menunjukkan bagaimana peserta yang hadir bersama Shamsul mula bertindak dengan membakar poster berlambangkan negara Jepun.

Aksi pijak-memijak poster ala-ala cerita hindustan pun turut di paparkan oleh media.
BODOHHHHH dah buat tak nak ngaku..

No comments:

Post a Comment