Thursday 28 June 2012

BLOGGER TMK: MEDAN TEMPUR KEDAH CARI "NAHAS"


Dalam artikel itu MTK rahsiakan siapa adun terbabit..

BERHUBUNG PEDEDAHAN PENANGKAPAN PEMBANTU AM 


KEPADA ADUN KUBANG ROTAN YB NASIR MUSTAFA.
Apa Kes ni kecoh sangat ni?.... Blogger MEDAN TEMPUR KEDAH

yang bernaung di bawah TMK (Team Media Kedah), telah

bekerjasama dengan AHLI PAS untuk mendapatkan maklumat 

berhubung Penangkapan AJK Kelab Penyokong pas  yang berpengkalan 

di KUBANG ROTAN. Ikuti laporan yang dipetik dari Blog

MTK:- Setelah mendapat lampu hijau dari rakan rakan dalam pas sendiri yang berasa geram dan tidak puas hati dengan pembantu peribadi kepada YB terbabit..Kali ni MTK perlu dedahkan siapa adun itu..


YB Nasir Mustafa adun Kubang Rotan perlu menjelaskan siapa lelaki bernama Lim Cheng Keng (Ah Keng) merangkap ajk kelab penyokong Pas Kubang Rotan yang ditahan kerana mengutip wang dari orang ramai dan menipu berhubung projek perumahan kos rendah di Kawasan Mergong Alor Star..


report yang dibuat
mangsa penipuan

Difahamkan kebanyakkan ahli pas sendiri tidak puas hati dengan Ah Keng kerana sikapnya yang gila kuasa..Menurut sumber yang boleh dipercayai Ah keng pernah melobi dirinya untuk menjadi ketua DHPP di Kedah..Tetapi tidak dilayan oleh Ustaz Azizan..
Beberapa orang kuat pas sendiri beritahu sebelum ni Ah Keng pernah mintak lesen judi, lesen Babi dan beberapa lesen lagi..Adakah Nasir tak tahu semua ni ?? Walhal orang kanan sendiri yang buat?Berapa banyak wang si Ah Keng ni tipu orang ramai ?? 
Ada beberapa orang pas sendiri cakap Nasir tahu semua ini tapi masih simpan sebab Ah Keng banyak bantu Nasir..Bantu dari segi apa Nasir ?? Boleh tolong Jelaskan ?? Isu ini di ceritakan sendiri teman teman dalam pas kepada MTK..Kalau boleh mintak Nasir bawa geng aman tv tu buat PC skali..
K.k cuma nak bagi tau sekarang ni ramai ahli AKAR umbi PAS akan Korek Lubang Kubur Untuk PEMIMPIN MEREKA SENDIRI...tunggu dan Lihat.....je lah..

1 comment:

  1. Depa ni bila ada kuasa nak guna kuasa. Sibodoh Nasir Mustaffa ADUN Kubang Rotan pekak. Dia kira Cina ni boleh sokong dia guna klab penyokong PAS kera oky laaaah.

    ReplyDelete