Sunday 24 June 2012

KETAGIH: EMPAT SEKAWAN DI KONDO.
Tiga berstatus janda, manakala seorang lagi mendakwa belum pernah berumah tangga. Penampilan seksi, manja dan gebu empat sekawan yang menginap di sebuah kondominium mewah berhampiran Lebuhraya Lingkaran Tengah (MRR2), Hulu Klang, dekat sini, menjadikan mereka kegilaan lelaki hidung belang.
janda+gebuh
Betapa tidak, empat wanita Indonesia berasal dari pelbagai wilayah republik itu bukan saja manis dan bijak bermain kata-kata, malah bersedia melayan tetamu di ‘kondo berahi’ mereka hingga ke ranjang, asalkan bersetuju membuat bayaran seperti dijanjikan.
Metro Ahad yang menerima maklumat mengenai kegiatan kumpulan wanita itu mendapati, mereka bergerak sendirian tanpa dikawal orang tengah atau bapa ayam, sekali gus menjadikan aktiviti itu sukar dibawa ke muka pengadilan.
Satu-satunya bukti mengaitkan kondominium mewah disewa wanita itu dengan maksiat ialah longgokan kondom dalam tong sampah di rumah berkenaan.
Yang menyedihkan, kebanyakan tetamu ke kondominium itu berusia pertengahan abad selain beberapa lagi berumur lingkungan 30-an dengan berjanggut dan berkaca mata.sumber

Amaran Untuk Kaum Hawa: Taktik Kotor Lelaki Hidung Belang @ Buaya Darat

Macam-macam taktik kotor lelaki hidung belang @ buaya darat nie... satu demi satu cara digunakan untuk memastikan "hajat" mereka dipenuhi. Kini, teknik menggunakan pil babi sebagai pil perangsang pula digunakan. Caranya mudah je... pil tersebut dicairkan terlebih dahulu dan kemudiannya dimasukkan ke dalam bekas minuman seperti air kotak, dan air botol (plastik) menggunakan jarum suntikan. So, bila diberi kepada mangsanya... tak nampak lah seperti dah dibuka. Padahal air kotak, atau air botol tu... awal-awal lagi sudah "ditebuk".
Kesannya... amatlah menakutkan. Dalam masa beberapa jam je... mangsa tersebut akan menjadi ketagih seks. So, bila dah macam tu... lelaki hidung belang ini akan mengambil kesempatan untuk melakukan hubungan seksual secara "paksa rela"... Bukan itu sahaja... kesan penggunaan pil ini akan terus "kekal" buat selama-lamanya dan mangsa tersebut akan sentiasa ketagih seks.

No comments:

Post a Comment