Wednesday 17 July 2013

Tragedi Bulan #ramadhan : Gelek waktu Tarawih #rakyatnews #demirakyat

Foto
GELAGAT dua artis wanita berpakaian
seksi pada mini konsert terbabit.
Kemuliaan Ramadan dicemari dengan tindakan pihak tertentu yang menganjurkan konsert mini ‘menghidangkan’ artis wanita genit berpakaian seksi di kawasan berhampiran sebuah pangsapuri di Seksyen 31, di sini, malam kelmarin.
Amat mengecewakan apabila penganjur langsung tidak menghiraukan sensitiviti umat Islam kerana konsert mini itu diadakan ketika penduduk Islam pangsapuri berkenaan menunaikan solat Tarawih di surau yang terletak hanya 150 meter dari situ.
Bunyi muzik kuat diselangi nyanyian dan gelekan artis wanita berpakaian seksi secara terbuka mengundang rasa tidak senang penduduk Islam di pangsapuri itu.

Walaupun konsert mini itu dihadiri 100 penonton bukan Islam, tetapi ada warga Bangladesh yang mengambil kesempatan melihat aksi seksi penyanyi wanita terbabit, selain turut menarik perhatian pengguna jalan raya yang jaraknya kira-kira 20 meter dari pentas.
Penduduk, Narimah Johari, 45, berkata, penganjur mini konsert itu tidak mengambil kira sensitiviti penduduk Islam di situ kerana menganjurkannya pada malam Ramadan.
sumber : mymetro
menitik air mata org2 umno yg jadi pengasas bandar shah alam. 

Shah alam tu dibina dengan harapan supaya org2 melayu dapat tinggal dibandar. sbb tu dirancang begitu rapi sehingga 100thn pun tak akan jem jalanrayanya. jalan lebar2, ada universiti utk org2 melayu, ada kompleks pkns utk org2 melayu, dan lain2 bangunan dibina dgn mengambil kira kepentingan org2 melayu.

shah alam tu dibina dgn air mata org2 melayu....

tapi diranapkan sekelipmata oleh DAP....RASIS.
KK : harap-harap rakyat di negeri Selangor membuka mata dan memperbaiki kesilapan.  inilah habuan yang mereka.. kerana membenarkan di perintah PR yang ditunjangi DAP. Yang menaranapkan Kesejahteraan Selangor.

No comments:

Post a Comment