Monday 20 May 2013

@Zahid_Hamidi "asah kuku" bersiaplah bagi mereka yang cuba cari pasal. #NajibMyPM #TolakPR #black505


Fuhhhh ... Memang serius dan teruja melihatkan tindak yang bakal dilaksana oleh Ahmad Zahid Hamidi. Sikap kepimpinan yang ditunjukan tegas, berani dan bertanggungjawab terhadap amanah yang diberikan ini. "Pencegahan itu lebih baik daripada penyelesaian dan pencegahan awal itu lebih murah 'harganya', berbanding penyelesaian masalah. Saya akan guna pendekatan itu agar pihak kerajaan tidak disanggah dan mereka (pembangkang) juga tidak melakukan penyanggahan."


 

Guan Eng Harus Mohon Maaf Kepada Saya - Ahmad Zahid

Menteri Dalam Negeri, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi berkata, Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng seharusnya memohon maaf kepada beliau kerana telah memular-belitkan kenyataannya mengenai pihak yang tidak menerima sistem pilihan raya di negara ini perlu berhijrah ke negara yang mempunyai sistem bersesuaian dengan mereka.

“Beliau telah menyalah tafsir kenyataan saya,” katanya kepada pemberita selepas mengadakan pertemuan dengan ketua-ketua jabatan dan agensi-agensi Kementerian Dalam Negeri di sini, Isnin.

Ahmad Zahid juga berkata, beliau tidak akan menarik balik kenyataannya itu.
Lim yang juga Ketua Menteri Pulau Pinang telah meminta Ahmad Zahid memohon maaf kepada rakyat dan menarik balik atas kenyataannya itu sebelum Parlimen bersidang.

sumber Mstar

KK... Sekarang ni... buku dah bertemu ruas... 

No comments:

Post a Comment