Tuesday 25 March 2014

MEMANG HARAM JADAH PUNYA @tianchua SEMUA YANG KERAJAAN BUAT TAK KENA ? @NajibRazak #MH370


Inilah "posting" KK yang paling Haram jadah untuk makhluk yag tak kenang dek untung.... Makhluk ini paling disayangi oleh sesetangah pemimpin kerajaan.... memang dasar tak kenang budi... tu masih lagi ada sesetengah pemimpin kita yang sanggup mamafkannya...

tian-chua-insiden-lahad-datu

Di kala semua orang melahirkan rasa sedih… ibu kepada anak mangsa menangis… air mata mengalir… babi ini mempersoalkan mengapa Najib membuat mengenai MH370 kepada media dan kenapa tidak mengikut cara Perdana Menteri Australia, Tony Abbott yang mengumumkan perkembangan MH370 dalam Parlimen.
Kau apa hal Ah Beng? Nak sangat ikut bontot mat salleh tu apasal? Biarlah dia buat cara dia… kita bukan kuli Australia kena ikut cara diaorng dalam semua hal.


Ini hal yang lebih besar kepada jiwa dan hati rakyat kita… kapal kita dan rakyat kita lebih ramai yang terlibat… adalah lebih baik rakyat kita dimaklumkan dahulu sebelum Ahli Parlimen.Kalau Najib umum di Parlimen kang…pusing cakap apasal rakyat tidak dimaklumkan dahulu pulak… memang itulah modus operandi orang cam Tian Chua yang akan cari salah dan pusing memusing semua benda.


Salah ke Najib beritahu kepada rakyat? Walaupun berat dan sedih… beliau telah berbuat demikian kerana kita semua mahukan satu jawapan.

Apa babi seekor ni tak reti ke nak doakan (kalau dia ada agama) kepada para penumpang?

No comments:

Post a Comment