Sunday 30 December 2012

Menyesatkan : Bebanan di akhirat nanti siapa mahu Tanggung. Nauzibillahi minzalik...


Saudara-saudara sekelian percayalah,
Kita menentang UMNO, bukan kerana nama dia UMNO. Kita menentang Barisan Nasional bukan kerana dia lama memerintah kerajaan. Kita menentang dia ialah kerana dia mengekalkan perlembagaan penjajah, mengekalkan undang-undang kafir, mengekalkan peraturan jahiliyah. Oleh kerana itulah kita menentang mereka. Oleh kerana itulah kita menghadapi mereka. Oleh itulah kita cuba berlawan dengan mereka.

Percayalah saudara-saudara sekelian,
Perjuangan kita adalah jihad, ucapan kita adalah jihad, derma kita adalah jihad. Bergantunglah kita kepada Allah dengan (menghadapi) puak-puak ini kerana kalau kita mati melawan puak-puak ini, mati kita adalah syahid. Mati kita adalah Islam. Kita tidak perlu masuk Buddha, Kita tidak perlu masuk Hindu, Kita tidak perlu masuk Kristian, Tapi kita menjadi kafir dengan mengamalkan 'politik suku, agama suku'.p/s
Menurut amanat Hj Hadi, setiap orang islam yang menyokong UMNO adalah kafir, dan kalau mati semasa menentang orang orang islam ini, maka orang itu mendapat syahid. Kemuncak amanat Hj Hadi, maka terjadilah peristiwa Mamali dimana empat orang polis telah terkorban dan empat belas termasuk ketuanya iaitu Allahyarham Ibrahim Libya terbunuh. Semuanya kerana Arwah Ibrahim Libya terlalu taksub dengan parti politik PAS dan berpegang kepada amanat sesat Hj Hadi.


No comments:

Post a Comment