Tuesday 18 December 2012

Kes Liwat, Pukul & Dera : Pelajar Sebuah Sekolah Agama di Derah Baling, Jadi Mangsa.


Kecik Kecik Dah Zalim, Liwat, Pukul, Dera

Kecik-Kecik Dah Zalim, Liwat, Pukul, Dera

Kecik-Kecik Dah Zalim, Liwat, Pukul, Dera - SUNGAI PETANI : “Tak sangka mereka tergamak berbuat demikian kerana perbuatan itu begitu zalim, sanggup meliwat, memukul dan mendera anak saya tanpa ihsan.”
Begitu kata seorang bapa yang kesal dengan tindakan tiga pelajar senior sebuah sekolah agama di Baling yang dikatakan mendera dan meliwat tiga murid berusia sembilan tahun dan sepasang kembar berusia lapan tahun sejak 20 Jun lalu.
Difahamkan, kejadian berlaku sejak sebulan lalu selepas murid berkenaan mendaftar masuk sekolah agama itu, malah seorang daripada mereka dikatakan diliwat beberapa kali dalam masa lebih sebulam
Bapa yang enggan dikenali itu mendakwa, kejadian berlaku sejak dia mendaftar anaknya berusia sembilan tahun ke sekolah berkenaan dan murid terbabit mengikuti minggu orientasi 40 hari tanpa dibenarkan pulang ke rumah atau berjumpa waris.
“Saya terkejut apabila melihat muka anak lebam, selain bengkak kaki dan tangan. Telinga anak saya juga kehitaman manakala darah keluar melalui hidungnya. Saya terus membawanya ke hospital. - Webberita

P/S: PAS perintah kedah macam-macam jadi....

No comments:

Post a Comment