Saturday 8 June 2013

Kenangan Terindah catatan terindah buat Ustaz Azizan dan PAS di Kedah. #HanyaDiKedah #5tahun3billionKenangan terindah Ustaz Azizan Razak Bekas MB Kedah dan juga bekas Persuruhjaya PAS Negeri ketika meninjau salah satu Projek "yang mengkayakan Kroni".

Untuk pengetahuan semua, Artikel ini di "cedok" sepenunya dari Medan Tempur Kedah 
apa yang ditulis ini dari kaji selidik yang MTK jalankan sendiri mengikut isu isu yang pernah kami ( bloggers Kedah) bangkitkan sebelum ini.. Masih banyak lagi isu isu agak sulit yang belum dikeluarkan kerana ada beberapa pekara masih dalam siasatan..

Itulah sebanyak banyaknya bangkai busuk yang ditinggalkan oleh kerajaan Pas untuk rakyat Kedah walaupun hanya sepenggal memerintah.. Banyak pekara yang perlu dilakukan oleh YAB Datuk Paduka Mukhriz untuk mencuci bangkai yang ditinggalkan oleh mereka..

Walaupun berat untuk memikul amanah sebagai Menteri Besar, Aku yakin dengan kemampuan YAB Datuk Paduka merealisasikan impian anak Kedah untuk menjadikan Kedah sebagai negeri perindustrian, pelancongan dan pertanian.. Teruskan membaca dan nilaika sendiri sejauhmana kejayaan yang di kecapi oleh PAS di kedah di sini
?
?

lembah Agro

keli k
 

No comments:

Post a Comment