Friday 9 May 2014

BAHANA MELIWAT !! PENGANJARAN UNTUK PELIWAT. #LIWAT

BALASAN KERANA MELIWAT

PELIWAT TERIMA BALASAN DILIWAT 20 BANDUAN

Harap-kisah ini menjadi pengajaran kepada PELIWAT diluar sana yang suka sangat "sondomi" lelaki jambu.... hehhh.. mahkamah dah putuskan kau tu.. meliwat la..

SEORANG jurulatih seni mempertahankan diri di Brazil menerima balasan yang setimpal dengan perbuatannya memukul, meliwat dan membunuh anak tirinya apabila dia pula yang diliwat dan dibelasah oleh 20 banduan lain di penjara.

Daryell Dickson Meneses Xavier mengalami kecederaan parah di seluruh tubuhnya terutama di bahagian dubur akibat perbuatan ganas para banduan itu.

Lebih sadis, selepas dia pulih dari kecederaannya, dia sekali lagi ‘dikerjakan’ oleh banduan tersebut yang bertindak mengoyakkan jahitan pada bahagian duburnya dan meliwatnya buat kali kedua.

BALASAN KERANA MELIWAT

“Tompokan darah pada seluar yang dipakai Daryell membuktikan betapa dia menderita dengan keganasan para banduan itu,” menurut sumber.

Kejadian itu kini menjadi buah mulut ramai sehingga mecetuskan perdebatan sama ada ia setimpal dengan jenayah yang pernah dilakukannya sebelum ini.

Namun, ramai yang bersetuju dengan menyifatkan Daryell bernasib baik kerana sekurang-kurangnya dia tidak dibunuh seperti anak tirinya. -MYNEWSHUB


No comments:

Post a Comment