Wednesday 14 May 2014

PILU !! "Kita Hanya Merancang, Tuhan Yang Tentukan" AL-FATIHAH Untuk Allahyarhamah Nurhafizah. @sinaronlineKematian tu sangat dekat dengan kita... hari ini masih boleh tersenyum ketawa bersama rakan dan keluarga tp esok blm pasti.. bersedia atau tidak mati tetap akan menemui kita..


hari isnin 12 hb 5 dia masih tersenyum x sangka tu kali terakhir aku bercakap dgan dia.. harini dia dah pergi untuk selamanya... al fatihah buat arwah umi... dan salam takziah buat  keluarga atas kehilangan adik tersayang.
.. 
sumber FB : Ain Radzi


Takziah utk keluarga Allahyarhamah Nurhafizah Bt Md Radzi Puteri Cawangan Kg Bendang Padang yg tlh kembali ke rahmatullah pd awal pg td krn kemalangan jlanraya ....beliau telah bgelar isteri slama 11 hari dan dlm perancngan akn mngadakn kndri kahwin pada awal bln Jun nnt....apalah daya kita hnya hmbanya...kita hnya merancang,tuhan yg mnentukn...semoga suami & keluarga beliau terus tabah....moga roh beliau dicucuri rahmat & ditempatkn bersama org2 beriman...alfatihah- Puteri Umno Bahagian Baling

No comments:

Post a Comment