Saturday 17 November 2012

Panas !!! Ahli PAS kena 'rogol'


Bergegar pencacai PAS bila dengar pendirian dari kekasih kesayangan ustaz-ustaz PAS, mursyidul AM Karpal Sing ni....

"Minta Maaf! DAP Tak Pernah Beri Kata Setuju Hudud" - Karpal

KUALA LUMPUR: DAP pada Jumaat menegaskan ia tidak pernah bersetuju dengan pelaksanaan hukum hudud di negara ini.

Pengerusinya, Karpal Singh berkata, kedudukan parti itu mengenai isu hudud tidak boleh dikaitkan dengan sebarang kompromi dan ia adalah dasar kepada kewujudan parti itu.

Beliau mengulas kenyataan Ketua Dewan Ulama PAS Datuk Harun Taib semalam bahawa pakatan pembangkang secara umumnya bersetuju dengan pelaksanaan hudud sekiranya mereka dapat membentuk kerajaan selepas pilihan raya umum ke-13 nanti.

"Kenyataan Harun adalah nakal dan jauh menyimpang dari kebenaran," katanya dalam satu kenyataan.

Beliau turut membidas Harun yang berkata PAS telah menjelaskan pandangannya dengan DAP beberapa kali apabila kedua-dua parti duduk bertukar pendapat.

"Sudah tentu saya sentiasa tidak bersetuju dan telah memberi sebab secara terbuka dengan berkata demikian berdasarkan peruntukan di dalam Perlembagaan Persekutuan dan interpretasi peruntukan-peruntukan tersebut oleh mahkamah tertinggi di negara ini," katanya dalam kenyataan itu lagi. Mstar

P/S : Jangan la nak nak berbohong a.k.a menipu rakyat lagi. Pemimpin PAS terutama di Kampung-Kampung perjelaskan apa yang berlaku pada PAS sekarang..dah kena rogol dengan DAP.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment