Thursday 16 August 2012

2 PUAK PAS YANG BERTELAGAH SESAMA SENDIRI. UPAH SAMSENG PUKUL AHLI PAS.

Gambar Hiasan
artikel ni aku ambil kat blog Kedah Ke Kl [Di Sini] - ( aku panggil dia Abang Macho) seorang blogger tersohor TMK. Walaupun Abang Macho ni  seorang Blogger UMNO tetapi amat tekenal dengan sikap penyanyang serta mengambil berat terhadap sahabat WALAUPUN BERLAINAN   ALIRAN PERJUANGAN POLITIK MEREKA. Beliau yang sememangnya rapat dengan beberapa orang pejuang MAYA (CYBERTROOPERS) dari PARTI PEMBANGKANG mendedahkan :- seorang blogger pro Pas Asfanizam Abdullah yang begitu aktif dialam maya ini, telah dipukul oleh sekumpulan samseng yang dipercayai diupah oleh geng Syiah di dalam Parti Pas. Motif kejadian, mungkin disebabkan beliau selalu membongkar kegiatan jahat kumpulan syiah dalam Pas yang berpusat di Pendang, Kedah.

Kritikan dan terjahan keras yang beliau lakukan selama ini terhadap Phahrolrazi dan Mat Sabu (geng-geng kuat Syiah Pas) menyebabkan mereka mengupah 12 orang samseng untuk memukul beliau semalam. Kejadian berlaku betul-betul dihadapan kedai kereta beliau di jalan Langgar. Di bawah Mc sertakan gambar yang Mc ambil dari FB beliau..


kesan lebam di badan Asfanizam
Mc ada menghubungi beliau untuk mengesahkan kejadian ini. Beliau sendiri amat terkejut apabila dipukul oleh orang Pas sendiri. Selama beliau bergiat dalam alam maya, beliau telah berperang dengan troopers UMNO hampir 5 tahun, namun tak pernah pula beliau di pukul. Namun kali ini, beliau dipukul oleh orang Pas sendiri, apabila beliau hanya mengkritik kepimpinan Pas Kedah dan Pusat.

Sesungguhnya Mat Sabu dan Phahrolrazi tak boleh disentuh dan dikritik, kalau anda sentuh dan kritik Phahrolrazi dan Mat Sabu, anda akan terima akibat dari perbuatan anda. Atas sebab demikianlah kami blogger dan troopers UMNO tidak mendedahkan diri dan identiti sebenar, kami takut nasib kami jadi seperti Asfanizam.Malam tadi Asfanizam telah membuat laporan polis mengenai kejadian itu. Mc rasa, pihak polis telah pun membuat siasatan dan melakukan tindakan keatas samseng-samseng tersebut. Bab ni nanti Mc update kemudian.

Mc dan Team Media Kedah berasa amat simpati dengan Asfanizam Abdullah, kami berdoa dan berharap agar Asfanizam cepat sembuh. Walaupun perjuangan kita berbeza, namun sebagai blogger pejuang alam maya, Mc menghormati Asfanizam dan cara beliau berjuang. Benar katakan benar, salah katakan salah.

P/s: Teruk betul Phahrolrazi dan Mat Sabu ni.. nak tutup mulut orang sampai sanggup upah samseng pukul cybertroopers, macam ni ka contoh pemimpin?

Selepas membaca artikel ini, KK tidak terkejut dengan tindakan PUAK HAPRAK PAS ini. Mereka sanggup lakukan apa sahaja demi menhalalkan perjuangan Haram depa ni... sebelum depa memerintah... DENGAN AHLI SENDIRI PUN DEPA SANGGUP lakukan"perkara keji" apatah lagi jika membiarkan PAKATAN HARAM ini memerintah.... luuuuuuu PK lah sendiri..,OSTAT PAS "SAMSENG".....

No comments:

Post a Comment