Friday 17 August 2012

SERAM : ENTITI DI LIHAT SEPETI KANAK-KANAK.


Hantu atau makhluk ghaib merupakan entiti yang sukar dilihat terutamanya dengan mata kasar..Namun, bagi sepasang suami isteri di London, CCTV di kediaman mereka secara tidak sengaja telah berjaya merakam sejenis entiti yang kelihatan seperti kanak-kanak..betul atau tidak kita baca...kita tengok....dan kita nilai.... 

LONDON – Sepasang suami isteri di Clifton yang memasang kamera litar tertutup (CCTV) untuk menangkap penceroboh terkejut apabila ia merakam apa yang mereka percaya hantu kanak-kanak melompat di atas kereta mereka.


Lisa Rigley, 44, dan suami, Phil, 51, memasang kamera itu di luar kediaman mereka selepas berlaku beberapa pencerobohan terhadap kereta mereka. 

Tetapi selepas menyaksikan rakaman itu mereka melihat bentuk ganjil terbang ke jalan masuk ke rumah mereka dan memanjat kereta itu. 

Ia kemudian hilang sebelum muncul semula di seberang jalan. 

Lisa, ibu dua anak itu berkata: “Saya sungguh terkejut. Saya melihat rakaman itu dan ia adalah imej seorang kanak-kanak yang berusia empat atau lima tahun. 

‘Seorang jiran datang dan bertanya sama ada kami boleh melihat rakaman itu kerana dia kehilangan beberapa barang di depan lamannya. 

“Kami melihat rakaman itu untuk melihat kemungkinan ada orang melintasi pintu pagar kami ketika kejadian curi itu dan nampak hantu itu melompat di atas kereta kami. 

“Ia sungguh menyeramkan. Ia kelihatan seperti Casper the Friendly Ghost tetapi ia melompat-lompat di atas kereta kami. Ia sudah pasti hantu.” Suaminya berkata: “Saya tidak percaya pada hantu tetapi rakaman itu sungguh ganjil.” – DM 

Video:


Sumber: CarcaMarba

No comments:

Post a Comment