Thursday, 4 July 2013

Belum Puas lagi...Pasangan Alvin & Vivian hasilkan video lucah terbaru ! #TolakPR #BLACK505


PASANGAN Alvin dan Vivian tidak perlu diperkenalkan lagi.

Nurul Izzah ada hubungan Vivian, pelajar yang belajar di salah sebuah universiti di Singapura. Dahulu kita dikejutkan dengan aksi berani pasangan Alvin dan Vivian ini dalam blog mereka.

Mereka mencetuskan kegemparan apabila menghasilkan video lucah dan menerbitkan banyak klip-klip pendek yang membincangkan topik mengenai seks secara terbuka.

Vivian sendiri pernah dikecam kerana bergambar dengan Ahli Parlimen Lembah Pantai, Nurul Izzah serta 'membaluti' tubuhnya dengan bendera Barisan Nasional tak lama dulu.


Baru-baru ini Vivian cedera parah dibahagian tangannya kerana disamun dan ditetak seorang lelaki yang tidak dikenali berhampiran rumahnya di pinggir Kuala Lumpur.


Walaupun baru saja keluar dari wad disebabkan kecederaan yang dialaminya, ia tidak menghalang Vivian dan kekasih kesayangannya itu meneruskan 'hobi' mereka merakamkan adegan seks untuk tontonan ramai.

Terbaru, dengan tangan yang masih berbalut, Vivian dan Alvin kembali dengan 'hasil karya' terbaru mereka!

Nampaknya walau diserang dan disamun, ia tidak pernah 'menghalang' atau lebih tepat lagi, memberi pengajaran kepada mereka agar tidak terus melakukan perbuatan mengaibkan sebegitu.


Anda nilai dan tafsirlah sendiri…. – Mynewshub.my

KK : Korang nilailah sendiri... Masihkah kita hendak membela lagi pemimpin PR... Yang bersekongkol dengan pelakon lucah...macam bapa dia juga.

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment