Wednesday 17 October 2012

Tudiaaaa..... Apa Hubungan Ustaz ni dengan parti Nik Aziz.


                          Ostad 11 bini tu rupanya penyokong Pas..... Kantoiii...


Kalau tengok dalam gambar, memang nampak baik je mamat ni.. Tapi jangan terpedaya dengan penampilan saja..., sebab ada setan disebalik muka baik tu beb..


Ni lah contoh terbaik manusia yang menggunakan agama untuk melakukan kegiatan yang tak masuk dek akal.. Bukan sekali.., tapi 11 kali beb mamat tu kahwin dan berpuluh kali menipu..


Baca DI SINI kalau nak tahu lebih detail pasal penipuan dan kelicikan orang yang mengaku Ustaz tu...


Dan gua dimaklumkan, "ustaz" yang kemaruk berbini banyak ni merupakan penyokong kuat Pas.. Maknanya.., tak heranlah kalau dia berperangai macam tu kannn...


Cuba korang tengok ye.., Pas gila menipu rakyat dengan kutip duit tunai di ceramah-ceramah.. Sama lah dengan mamat yang mengaku Ustaz tu..


Dalam Pas sendiri dah banyak kes salahlaku moral pemimpin dalam hal-hal berkaitan pompuan.. Pun sama jugak dengan si mamat dalam gambar diatas..


Untuk mengukuhkan dakwaan.., cuba korang tengok gambar dibawah.., bukan ke yang pakai baju oren Harimau Malaya tu adalah Ketua Pemuda Pas...?So.., dah terbukti memang mamat yang kawin 11 kali serta kuat menipu tu ada "chemistry" dengan Pas beb.. 


Nak buat macam mana kannn..., dalam Haramkah tu banyak iklan obat kuat burung punai.. Tu yang si Razif tu boleh kahwin sampai 11 kali gamaknya... "Kuat" sangat pun susah jugak kann...

No comments:

Post a Comment