Sunday 28 October 2012

Zubir Dakwa Rozita Che Wan Cipta Alasan & Gambar Bogel Adalah Tulen


sumber di petik sebuah laman portal hiburan  RotiKaya :- kenyataan yang di petik dari laman Facebook wartawan hiburan seolah-seolah menggambar yang foto tersebut adalah tuen...Lama kami tidak mengusik wartawan popular ini yang tidak pernah sepi daripada kontroversi persis seorang selebriti. Ya, kita bercakap tentang Zubir Berita Harian.
#02 Zubir Dakwa Gambar Bogel Rozita Che Wan Tulen - ROTIKAYA
Jumaat lalu, gempar dunia hiburan tempatan apabila sekeping gambar bogel di’dakwa sebagai Rozita Che Wan mula timbul di’internet & ia’nya lantas di’nafikan.
Aktress popular ini menyangkal yang beliau tergamak untuk melakukan perkara tidak senonoh sebegitu lebih lebih lagi diri beliau merupakan seorang yang buta teknologi.
Zubri Berita Harian yang kita tahu mempunyai pengetahuan luas dalam dunia hiburan mendakwa gambar tersebut sebagaioriginal & Rozita Che Wan ‘menipu’ — lebih kurang.
“Isu gambar bogel Rozita Che Wan kini tersebar luas di’internet Apa lagi nafikan je la selagi boleh, cipta pelbagai alasan kukuh pertahankan diri walaupun gambar itu original!”, tulis Zubir.
#03 Zubir Dakwa Gambar Bogel Rozita Che Wan Tulen - ROTIKAYA
#01 Zubir Dakwa Gambar Bogel Rozita Che Wan Tulen - ROTIKAYA

1 comment:

  1. AKU PUN TAK SUKA DENGAN ZUBIR BERMULUT MCM GAMPANG PUKIMAK PERANGAI MCM MAKCIK MAKCIK TU, TAPI AKU SETUJU, GAMBAR NI ADALAH ASLI 100% ALAA.... GAMBAR JER BUKAN VIDEO MCM ANWAR IBRAHIM !! VIDEO YG RAKAM SEGALA GALA PUN SI ANAK YAHUDI BANGSAT AL SUKA BONTOTI TU PUN BLEH NAFIKAN, INI PULAK CUMA SEKEPING GAMBAR... KALAU TAK BUAT MCM NI SI ZUBIR X POPULAR LAH. MAKLUMLAH WARTAWAN HIBURAN, GUNAKAN PENULISAN YG BAHASA PUN FAIL DAN TIDAK BERSIFAT MENDIDIK MASYARAKAT ITU UTK KEPENTINGAN SENDIRI, NAK JAGA PERIUK NASI SENDIRI. ZUBIR NI JUGAK MMG BERSIFAT HARAMJADAH MANGKUT AYUN LAGI GAMPANG HAHAHAHA

    ReplyDelete