Saturday 20 October 2012

BLOG GAY DENGAN HITS LEBIH 8 JUTA : ini yang PAKATAN RAKYAT BANGGAKANJOM.... CEGAH SEBELUM PARAH.......  ARTIKEL KK petik dari laman Blog Disini apa yang menyayat hati kk pengkut BLOG GAY DENGAN HITS LEBIH 8 JUTA MEMINTA PELAYAR MENGHANTAR VISUAL DIRAKAMKAN DI TANDAS AWAM (18SX)

[ Mazdul Akmal ] Mesej di bawah sekali dicatatkan oleh lelaki kepada lelaki. 

Sebenarnya saya menerima emel dihantar oleh individu berasal dari Keningau, Sabah. Dia meminta saya mengambil tindakan terhadap blog gay kini mencatatkan hits lebih 8 juta. Saya membalas emel dihantar dan secara jelas menyatakan saya BUKAN pihak berkuasa untuk melaksanakan tindakan dan berharap individu itu tidak berkecil hati. 

Apapun, saya sentiasa mencuba untuk meminta bantuan pemilik blog gay terbuka untuk bekerjasama memastikan bahan dimuatkan di blog mereka tidak diakses oleh remaja dan anak kecil. Lazimnya, saya meminta bantuan penulis untuk menukar status blog memaparkan gambar kemaluan lelaki dan pasangan sejenis mengadakan hubungans seks ke 'private' atau 'open to invited readers only'. 

Kali ini saya ingin mencuba sekali lagi. 

Mesej diletakkan sebagai header ternyata berniat jahat. Pemilik blog secara terang meminta pelayar memuatnaik gambar pegun atau video dirakamkan di tandas awam. Pemilik blog terbabit, dengan pengikut lebih 2,000 orang ini ternyata tanpa perasaan malu antaranya memaparkan visual tiga lelaki melakukan oral seks di dalam tandas awam.

Bagi mereka, menonton visual lelaki kencing itu 'perkongsian cinta'. Dalam kes ini, sesiapa sahaja berkebarangkalian menjadi mangsa lelaki bernafsu songsang.

Sebelum ini, pemilik blog http://tandasawamlelaki.blogspot.com memaparkan visual ramai lelaki kencing di tandas awam secara terbuka.

Selepas ditegur, berikut status blog terbabit ...

'This blog is open to invited readers only http://tandasawamlelaki.blogspot.com/ It doesn't look like you have been invited to read this blog. If you think this is a mistake, you might want to contact the blog author and request an invitation'

(Pembaca tidak perlu klik link di bawah jika enggan berasa mual. Andai dilayari, keluar segera. Asalkan kita semua memberikan isyarat kepada pemilik blog, bahan dipaparkannya kini menjadi perhatian semua)

Semoga pemilik blog Malaysian Gay Love mengambil tindakan disarankan dengan kadar segera.

Jika mempunyai waktu terluang, hantarkan bantahan ke Malaysiangay@gmail.com.KK
Apakah dengan JUMLAH yang mencecah jutaan ini, Membuatkan SI ANU WAR gay berbangga atau sebali. dengan perjuangan yang dilaungkan oleh Ambiga dan konco-konconya. kerana perjuangan mereka di Dokong oleh Pakatan Rakyat.

No comments:

Post a Comment