Saturday 28 December 2013

GEMPAR !! " #RakyatPilihDataranMerdeka31Dis Bakal di Gegarkan dengan BOM " @PDRMsia @KBAB51 @myberita #TURUN


Jika ini pilihan Rakyat Malaysia... Nasib lah kita semua yang cintakan keamanan dan kemakmurkan APAKAH KITA BAKAL SENASIB DENGAN MEREKA DI SELATAN THAI... MESIR ataupun menderita seperti Rakyat di Negara PLASTEIN.. berfikirlah secara waras dan logiknya.... gambar diatas sekadar hiasan jika situasi ini benar2 berlaku.

Satu email di katakan telah bocor di mana isi kandungannya menceritakan bagaimana perancangan rapi pihak pembangkang pada malam himpunan gulingkan kerajaan nanti.

"
Kandungan email itu jelas sekali menunjukkan nama Abdul Rahim Ghouse dan Rafizi Ramli.Ia juga menunjukkan bagaimana perancangan mereka dengan beberapa siri letupan yang di pasang di beberapa tempat serta isyarat tertentu yang perlu di ketahui oleh puak-puak macai mereka.

Malah perancangan itu juga turut melibatkan cybertroopers mereka yang akan berada di "ground" bagi mendapatkan gambar serta rakaman video untuk di gunakan oleh pasukan satu lagi untuk tujuan sebaran.

Apa yang pasti ia menunjukkan perancangan untuk menimbulkan kekecohan malah turut menyatakan dengan jelas insiden itu akan di sasarkan kepada UMNO dan BN termasuklah menyalahkan SB.

Sama ada email ini benar atau tidak , pihak berkuasa perlu segera menjalankan siasatan.

sumber: theunspinners 

No comments:

Post a Comment