Sabtu, 8 Februari 2014

Panas !! Berani buat berani tanggung memang sakit beb !! #DapRasis



Sebenar tak perlu takut dan cuak lah.. Berani buat berani tanggung la... Cam sial "betina" ni... menghina melayu dengan panggilan 'malai sii ley ah' (melayu pergi mati) dalam video chinese new year. Gambar kat atas tu hisan jer..... kat bawah ni andartu terlampau....



Cina macam ni pun ada melayu yang support, politik punya pasal ,maruah melayu tolak tepi, angkat maruah orang cina,sekurang-kurangnya suruhlah dia minta maaf pada orang melayu.


Sah-sah si cina betina lahanat ini anti-melayu dan anti-islam, masih yang menyokong. Kerana politik membuta-tuli puak melayu ini akan terima balasan dari ALLAH.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Jihad Ekonomi

Jihad Ekonomi
Klik ke FB Jihad Ekonomi

www.Facebook.com/bnselamatkankedah

www.Facebook.com/bnselamatkankedah
SELAMATKAN NEGERI KEDAH [klik Gambar di atas]

http://www.darulamanfm.com/

Berita Pilihan Orang Kedah