Monday 10 February 2014

VIDEO PANAS !!! SETIAP YANG BERLAKU PASTI ADA HIKMAHNYA. #HanyaDiKedah #ThisIsDarulaman

Fitnah sudah menjadi darah daging...maka setiap saat ..mahu menyebar kepalsuan dengan konon untuk mencari kebenaran...makin lama makin lupa...kejahilan sendiri terpukul muka dengan kebenaran yang datang....

Sedarlah sebelum halilintar di hantar menjadi saksi... Tahniah pada kerajaan kedah dan bersama kerajaan BN yang telah menganjur program ni.Apa PAS nak kata lantak pi depa , yang baik tetap baik yang buruk tetap buruk.ada akai pikiak sendiri lah sekali lagi tahniah buat kerajaan kedah .
Komen terbaik dari Blog Kedah Ke KL 

Bagi mereka yang belum berkesempatan menyaksikan dan juga hadir ke Majlis Kedah Berselawat di Stadium Darul Aman boleh hayati Video di Bawah ini...‘cermin, cermin diri, anda lihat wajah, renung peribadi, mudah mudahan detik mendatang menjanjikan 1,001 kebahagiaan. Yang jauh kita dekatkan yang dekat kita mesrakan, yang mesra kita serasikan sesama islam (pinjam kata2 Aziz Desa)... itulah Matlamat penganjuran Kedah berselawat selain memperkukuhkan syiar Islam ” 

1 comment:

  1. Alhamdulillah..Alhamdulillah.. Subhanallah..indah sgt program ni..mohon Krjn Kedah anjurkan lagi tahun depan!

    p/s terharu lihat Dato Seri Mukhriz bersama2 sepenuhnya solat, makan selawat bersama2 dgn rakyat jelata.. moga Allah berkatinya dn wibawanya sbg pemimpin Islam.. aminn2..

    ReplyDelete