Monday 17 February 2014

Video #PIALAFA2014 : @MukhrizMahathir JULANG semangat juang Pemain dan Penyokong !! #KEDAHVSJDTFC #ThisIsDarulaman @ASTROARENA


Perlawanan suku akhir 2 pasti menjadi taruhan. Agregat 1-3 yang perlu dipadamkan oleh Kedah di Stadium Darul Aman 18 Februari ini.

Status Baddrol Bakhtiar dan Shazwan Zainon selepas menerima kad merah di atas 2 kesalahan kad kuning menjadi tanda tanya peminat hijaukuning sama ada mereka dapat beraksi untuk Suku Akhir ke-2 ini. Penyokong dan peminat Skuad Hijau Kuning perlulah memenuhi Stadium, Sokong anda amat penting buat pasukan untuk mengurangkan defisit jaringan dan seterus melayakkan pasukan keperingkat seterusnya. Ini amanat MB selaku peneraju Pasukan...FAM telah mengesahkan kedua-dua pemain hijaukuning tersebut akan menjalani penggantungan 1 perlawanan yang melibatkan perlawanan Liga Premier Jumaat ini menentang Negeri Sembilan.

Ini bermakna, Baddrol dan Shazwan disahkan dapat beraksi untuk Suku Akhir ke-2 Selasa depan menentang JDT FC di Stadium Darul Aman. KFA FB

Satu berita gembira buat pasukan Kedah tetapi post mortem yang teliti perlu dilakukan bagi mengukuhkan taktikal pasukan bagi mengatasi defiisit 2 gol ketika ini.

Piala FA | Suku Akhir 2
KEDAH vs JDT FC
18.2.2014 Selasa 8.45 malam
Stadium Darul Aman

No comments:

Post a Comment