Ahad, 21 April 2013

#PRU13 : Betul ker !!! ada calon Politik diserang "histeria" ketika proses penamaan calon ? #GE13 #TolakPRTindakan Ahli Parlimen Shah Alam, Khalid Samad menawarkan tapak membesarkan kilang arak seolah-olah Pas bukan sahaja mahu menggalakkannya, malah mahu mempromosi dan mendapat perhatian syarikat arak itu menaja sepenuhnya sebagai calon Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13).

Ketua Pemuda UMNO Shah Alam, Azahari Shaari, berkata tindakan Khalid dan Pas itu ibarat ‘ada udang di sebalik batu’ untuk mendapat sokongan dan dana memenangi PRU-13.

“Tahniahlah kepada Pas, inilah bukti janji-janji yang dimainkan mereka sebelum mereka dapat memerintah seperti di Selangor ini iaitu konon mereka akan tutup kilang Carlsberg ini.

Baca seterusnya di UMNO Online 


Sebelum itu,Pada sesi penamaan calon semalam yang berlansung dalam keadaan paling mengerikan buat si Khalid "Gereja" umpama dirasuk dengan mabuk dengan dengan penyokongnya yang tidak begitu pencalonan untuk mempertahan kerusi Parlimrn Shah Alam. Jom tengok video Khalid "Mabuk Todi" umpama cacing kepanasan.


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Jihad Ekonomi

Jihad Ekonomi
Klik ke FB Jihad Ekonomi

www.Facebook.com/bnselamatkankedah

www.Facebook.com/bnselamatkankedah
SELAMATKAN NEGERI KEDAH [klik Gambar di atas]

http://www.darulamanfm.com/

Berita Pilihan Orang Kedah