Tuesday, 9 April 2013

Terima Kasih !!! Azizan Razak MB Kedah cipta sejarah paling gemilang #TolakPR #ManifestoBukanJanji #GE13 #PRU13 #TukarKedahMenteri Besar Kedah Azizan Razak yang juga Persuruhjaya PAS kedah akan cipta sejarah yang pertama dan terakhir ialah ustaz Azizan Razak? KK dengan rasa rendah diri mengucapkan tahniah !!!! sebenar bukan pasal MB paling sengal KK nak cerita..perkara pokok ialah "kenapa PAS kedah takut" dengan Cg. ABC ini sampai sekarang tak berani nak sahut cabaran Cg ABC ni ?

Pada kempen PRU13 kali ini kelibat Cg Non Aamat dinantikan dan dituggu-tunggu, Sehingga pada setiap hari ada sahaja jemputan yang di terima dari NGO serta badan persendirian untuk mendengar pembongkaran serta kupasan berhubung dengan Penyelewengan Tabung Memali serta Politik "anwarinas" yang sedang bernanah dan membengkak dalam PAS.

Cikgu Zainol merupakan bekas Exco Pemuda Pas Kedah. Beliau juga merupakan penulis buku Air mata Memali yang telah diharamkan oleh Pas.Beliau banyak menyimpan dan mengetahui rahsia mengenai Pas Kedah dan Pas Pusat.

Klik sini untuk lihat :  [Video] Edisi Khas Asam Pedas

Sebenar pengaruh dalam Kem PAS di Baling dan peringkat Negeri kedah begitu amat ketara sekali, sehinggakan setiap kali Cikgu Non turun memberi ceramah mahupun penerangan pasti mendapat sambutan yang amat baik, hadirin yang hadir kebanyakan dari merekan yang berumur 30 tahun keatas yang pernah dan merasai peristiwa Memali. Cg Non  juga menempelak Pimpinan PAS dengan mengatakan apa guna Ahli PAS berjuang hari ini sekiranya jika menang kelak Islam diketepikan dan yang menjadi Perdana Menteri, Anwar 
Ibrahim dan Timbalannya itu nanti ialah Lim Kit Siang.

Kini Cg Non begitu amat di kenali, sehingga jemputan yang diterima sehingga ke Pantai timur (Terangganu) sehingga pada sesi ceremah di Kuala Berang, berjaya dan meyakinkan serama 400 orang ahli PAS keluar Parti.

Kenapa Cg Sekarang begitu "agresif" menetang PARTI PAS, antara jawapan klik di 

[Video] Edisi Khas "Kafirkan" Ibubapa.Luahan kesal Bapa kepada CgNon terhadap sikap beliau yang sanggup mengkafirkan keluarga   

No comments:

Post a Comment