Tuesday 13 August 2013

BONGKAR !! #Syiah Bakal Bertapak di USM. @AspirasiUSM @PKamalanathan #rakyatnews #1Malaysia


Gempar !! Umum mengetahui wujudnya fahaman syiah adalah gara-gara mulut celupar seorang yahudi yg mggelar saidina Ali sbgai tuhan, umum juga mgetahui kbangkitan dajal adalah di Iran, ibunegara bagi syiah.

Ni apa dah jadi USM Pulau Pinang ambil pelajar yang dah kena buang dari universiti lain? Ramai anak anak melayu yang tidak mendapat tempat dan cuba untuk mencari tempat pengajian tinggi dan ramai yang masih belum mendapat tempat.

Alangkah ruginya apabila USM memberikan peluang pada Khalid Ismath yang dilabel sebagai pelajar gagal dari segi moral diterima masuk ke USM.

Sepatutnya Khalid dibiarkan belajar di Universiti swasta untuk mempelajari berapa banyak wang perlu dikeluarkan jika belajar di tempat tersebut berbanding dengan Universiti kerajaan yang banyak kemudahan disediakan.

Kita semua tahu yang Khalid Ismat bukanlah anak melayu yang mampu untuk menjadi pemimpin yang baik jika beliau terus diberi peluang untuk belajar di Universiti kerajaan.

Harap kementerian pelajaran memantau perkara ini kerana ramai pelajar lain yang lebih memerlukan tempat yang diberikan kepada Khalid Ismath.

Sumber : klik disini

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment