Sunday 18 August 2013

Jangan dilupakan 'Detik hitam' di bilik Hotel. #BERSIH #PRU13 #PRU14


HARAPKAN PANAS HINGGA KE PETANG RUPANYA HUJAN DI TENGAHARI. MUSTAFA ALI TELAH MENUNJUKKAN BELANG KEMUNAFIKAN.


SAYA HAMPIR PENGSAN DAN MENGUCAP PANJANG KERANA TIDAK PERCAYA SEORANG PEMIMPIN UTAMA PAS YANG SENTIASA MENUNJUKKAN IMEJ ISLAM SANGGUP BERKELAKUKAN KEJI DAN HINA SEBEGITU.

berdasarkan market research yang dijalankan tempohari bakal meletup di pasaran dan telah berjaya memberi nafas baru pada industri spender negara..

Menurut sumber-sumber insider PAS, jenama STOPENDER ini mempunyai potensi untuk duduk bersebelahan dengan jenama2 seperti CK dan sebagainya dan turut memberi persaingan kepada model-model bertaraf antarabangsa seperti David Beckham dan Cristian Ronaldo berdasarkan prestasi hebat Stopa Spender Setiausaha PAS yang telah menggegarkan prasada politik dan dunia fesyen antarabangsa baru-baru ini.

Ramai peniaga-peniaga sender tempatan baru-baru ini dilaporkan amat gembira kerana peratus penjualan spender telah melonjak naik.


DI ATAS MUKA BUMI INI, ALLAH S.W.T. TELAH MENUNJUKKAN KEBENARAN. INI BELUM LAGI DI PADANG MAHSYAR KELAK. SEBAGAI SEORANG ISLAM, MUSTAFA ALI SEPATUTNYA BERTAUBAT NASUHA MEMINTA AMPUN DARI ALLAH DAN SELURUH UMAT ISLAM DI NEGARA INI DI ATAS DOSANYA ITU.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment