Saturday 31 August 2013

JEMPUTAN UNTUK SELURUH RAKYAT KEDAH KE RUMAH TERBUKA #merdeka56 & #HariRaya AHLI PARLIMEN BALING @azeezputera @MukhrizMahathir #1Malaysia #KEDAHAMANMAKMURAlhamdulilah kita diberikan kesempatan untuk betemu lagi, mengeratkan silatulrahim tanpa mengira peringkat usia, bangsa dan juga agama. Perpaduan dan keamanan yang dikurniakan dari Allah S.W.T kepada kita dalam sebuah Negara Malaysia.

Oleh itu kepada Seluruh warga negeri Kedah, khususnya penduduk di Daerah Baling di jemput ke Masjlis Rumah Terbuka Merdeka Raya 2013 Anjuran Ahli Parlimen Baling. Majlis tersebut akan diadakan pada 01 Sept. 2013, ahad (esok) bermula jam 11:00 pagi sehingga 5:00 petang. Bertempat di Kompleks Belia dan
Sukan (rakan muda) Baling.

Antara tetamu yang hadir, ialah Menteri Besar Kedah Dato' Paduka Mukhriz Mahathir turut menyerikan majlis itu nanti.Sekarang ini kerja-kerja persiapan tempat masih berlansung. Kami disini bebesar hati menanti kedatangan rakyat Baling. Jasa anda kami tetap hargai. Jemputlah datang, ajak'lah rakan-rakan, sanak saudara kita bersatu tanpa mengira fahaman politik untuk memacu kemajuan Daerah Baling.

KK: tak sabar KK nak bagi saguhati (kuih raya) kepada anda semua......

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.No comments:

Post a Comment