Sunday, 11 August 2013

HOT !! Gadis ini Sanggup Cukur bulu Pe**t jika #FCBarcelona Tewas kepada #TeamMalaysia . #MalaysiaVSBarcelonaFC #rakyatnews @tv3malaysia


Hebat dan gempar !! Wajah seorang wanita yang sanggup mencukur bulu pe**t sikiranya pasukan Barcelona tewas ditangan pasukan Malaysia.


Wanita berkenaan menerusi laman twitternya menulis @AienSuzuran: Kalau Barcelona kalah aku gunting bulu pepek... Walaupun ditulis hanya secara suka-suka tetapi ia agak kurang ajar dan memalukan. Pada laman twitter, @AienSuzuran mendapat banyak kritikan dari pengguna twitter dan followers beliau sendiri.


Hajat beliau tidak dapat ditunaikan apabila FC Barcelona mengalahkan Malaysia XI 3-1 pada perlawanan persahabatan antarabangsa di Stadium Shah Alam di sini malam ini.

FC Barcelona mendahului 2-1 pada separuh masa.

Penjaring tunggal Malaysia menerusi Amri Yahyah pada minit ke-40' manakala FC Barcelona menerusi Cesc Fabregas (34'), Neymar (42'), Gerard Pique (74').
KK: hebat wanita sekarang sanggup buat apa sahaja untuk tarik perhatian.


Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

1 comment:

  1. Slm mohon di pautkan blog MMI mahamissa.blogspot.com di blog Tuan.Utk makluman blog Tuan sudah pun di pautkan di blog MMI.Tq

    ReplyDelete