Friday 27 April 2012

BERSIH SAMPAI KE TANAH SUCI....

MAKKAH: Gerakan untuk mendapatkan pilihan raya yang bersih dan adil di Malaysia melalui Bersih 3.0 dilancarkan di dua kota suci umat Islam, Makkah dan Madinah hari ini.

Ia dilancarkan oleh aktivis Bersih 3.0 yang berada di kedua-dua kota ini hari ini, dua hari menjelang perhimpunan raksaksa di Kuala Lumpur 28 April ini.

Di Makkah, pelancarannya dibuat di depan restoran D'Saji milik Malaysia yang terletak dibangunan perniagaan di hadapan Masjidil Haram.Taniah dan syabas kepada penyokong bersih... dengan mencemar Tanah Suci Mekah mambawa agenda keduniaan tidak lebih dari mengundang celaka untuk seluruh ummat. aku tak niat mereka Ketanah Suci nak wat......................apa.. ????


puak haprak sememanya keldai ambiga,  Sedar atau tidak betapa BERSIH nya pilihanraya di Malaysia ini sehinggakan ramai adun dan ahli Parlimen Pembangkang menang mudah walaupun tahap pendidikan mereka ada yang hanya cokia atau cuckup untuk kerja cuci jamban jer....  Apakah kemenangan mereka tidak BERSIH?No comments:

Post a Comment