Selasa, 15 Januari 2013

[ Video ] @LemanRLAWAK pecat !!! @chegubard #KL112 .@abby_abadi112

Berhubung dengan Kes Penipuan leman Lembu... yang kian "panas" . Leman Lembua @ Leman Binti Minah mungkin alpa dengan sikap dan taksubnya ketika berada di atas Pentas PAS atau pun Pakatan Haram itu sendiri. Rakyat boleh menilai sendiri, sikap leman ini yang suka sangat menjatuhkan kesalahan kepada orang lain. 

dan Apabila berlaku hal yang sama kepada diri dia sendiri pandai pula nak menuntup aib dengan mahu menyaman . Pandai pula cari pihak berkuasa yang selalu di makinya.

masa ni leman tengah syiok............. lagi, dia tak tau lagi yang si mangsa penipuan dah keluar stetmen...


“Atas dasar percaya dan diajak menyertai parti, saya memasukkan RM4,500 menerusi ATM di Teluk Intan dan dia berjanji membayarnya pada 2 atau 3 Oktober lalu. Pada 27 September, saya menghubunginya untuk mengingatkan pembayaran itu, namun malangnya telefonnya itu dipegang rakan di Kelantan,” katanya.Menurut Saerah, melalui perbualan bersama rakannya, difahamkan pelawak itu dimasukkan ke hospital dan telefon itu dicagar RM780.

Baca selanjutnya kat sini :

Gempar !! @LemanRLAWAK mahu Saman Malu, bekas Teman Wanita. #KL112P/S: Amoi si Ostajah abbby ni.... syiok sakan bila abang leman lembu "membaca" begoyang sakan .... kepala dah masyuk ayaq>>>>>>

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Jihad Ekonomi

Jihad Ekonomi
Klik ke FB Jihad Ekonomi

www.Facebook.com/bnselamatkankedah

www.Facebook.com/bnselamatkankedah
SELAMATKAN NEGERI KEDAH [klik Gambar di atas]

http://www.darulamanfm.com/

Berita Pilihan Orang Kedah