Tuesday 29 January 2013

VIDEO Panas !! Dalang "songlap" duit Tanah Gunung Inas bakal di Dedahkan oleh Peguam UMB @TunFaisal #SlmtknGngInas #TukarKedah


Peguam Penasihat kepada UMB (Unit Media Baru)
Pemuda UMNO Malaysia, meneliti dukumen.
Berhubung dengan kenyataan yang di keluarkan oleh Pejabat YB Johari yang mengakui ada menerima wang dari penduduk kampung yang membuat permohonan Tanah usaha di Gunung Inas. baca disini Panas !!!!! Pejabat YB PAS Kupang mahu Saman Akhba.  


sekiranya duit itu dikaut oleh pejabat YB Johori, yang didalangi oleh mreka yang cuba untuk mengambil kesempatan kepada penduduk kampung yang kurang berkemampuan. inilah padah sekiranya Pejabat YB menyalahgunakan mandat yang diberikan rakyat.


Satu memorandum berkaitan hal tersebut akan dihantar kepada Menteri Besar Kedah, Datuk Seri Azizan Abdul Razak dalam masa terdekat dan pihaknya akan melihat perkara itu dari sudut undang-undang.Apa-apa pun selepas Pembongkarkan masalah ini, maka kelam kelin=butlah pejabat YB mahupun Pejabat MB menafikan hal ini. Mungkin Pejabat Tanah akan menjadi mangsa Kambing Hitam PAS Kedah dalam Isu Ini.No comments:

Post a Comment